Loading...
Over ons 2018-07-27T13:47:42+00:00

Over van Kasteren Auto’s

Van Kasteren Auto’s Veldhoven is een jong autobedrijf dat gespecilialiseerd is in de inkoop en verkoop van tweedehands auto’s. Al onze auto’s zijn met zorg en deskundigheid ingekocht waarbij wij altijd kijken naar de juiste prijs kwaliteit verhouding zoals aantal gereden kilometers, technische aspecten van de auto en algehele uitstraling.

Omdat wij het belangrijk vinden om u van voldoende informatie en advies te voorzien, werken wij uitsluitend op afspraak. Zo weet u zeker dat u alle tijd en ruimte krijgt om uw mogelijke nieuwe auto te bekijken. En hebben wij alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Waarom van Kasteren Auto’s?

Bij van Kasteren Auto’s werken we uitsluitend op afspraak. Hierdoor hebben wij alle tijd voor onze klanten en kunt u rekenen op onze persoonlijke service.

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van Volkswagens. Zo hebben wij altijd een ruim aanbod VW Polo’s en VW Golfs. Maar ook voor auto’s van andere merken bent u bij ons aan het juiste adres.

Omdat nu eenmaal niet iedereen overdag naar een auto kan komen kijken, bent u bij ons ook ’s avonds of in het weekend welkom. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Soms heeft u snel een nieuwe auto nodig. Bij van Kasteren Auto’s vindt u altijd voldoende auto’s op voorraad. Deze kunt u meestal dezelfde dag nog meenemen.

Een nieuwe auto kopen is niet zomaar iets. Soms neemt u hiervoor liever de tijd. Bij ons is een afspraak dan ook altijd geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Onze locatie

Over Simon van Kasteren

Ik ben Simon van Kasteren, eigenaar van – u raadt het al – van Kasteren auto’s. Ruim 4 jaar geleden startte ik met de inkoop en verkoop van tweedehands auto’s. Toen nog in een klein halletje. Inmiddels heb ik twee grote hallen in Veldhoven. Eentje voor de voorraad en de ander als showroom. Dit is de plek waar het allemaal gebeurt, zeggen ze dan wel eens. Wekelijks ga ik erop uit om de beste tweedehands auto’s te zoeken. Dit doe ik zowel in Nederland als in Duitsland. Eenmaal ingekocht werk ik samen met een aantal partners die die auto’s onderhouden en poetsen. Daarna belanden ze in de showroom én natuurlijk op de website.

Bent u op zoek naar een tweedehands auto? Maak dan gerust een afspraak. Met een kop koffie in de hand kunnen we uw wensen bespreken.

Onze merken