Loading...
Op bestelling 2019-01-06T15:07:19+00:00

Een auto op bestelling?

Heeft u een model auto in gedachten maar weet u niet waar u moet beginnen? Zelf een tweedehands auto kopen kan een hele klus zijn. Vooral wanneer het om een auto in een hoger segment gaat, is het moeilijk al uw wensen in één auto te vinden zoals een lage kilometerstand, speciale opties en een goede technische staat. Soms vindt u dan ook niet meteen wat u zoekt. Wij kunnen u dan helpen toch uw wens uit te laten komen.

Van Kasteren Auto’s Veldhoven koopt op bestelling jong gebruikte auto’s in. Na het bespreken van uw wensen, gaan wij op zoek naar de juiste auto voor u. Vervolgens verzorgen wij de volledige aankoop van A tot Z. Zoals een inkoopkeuring, onderhandeling en transport. U hoeft hier zelf dus helemaal niets voor te doen.

Wilt u een auto op bestelling kopen? Maak dan telefonisch een afspraak via 06 53 22 08 55 of vul ons contactformulier in. In een persoonlijke afspraak gaan we uw wensen bespreken.

Maak een afspraak

Welke auto’s wij inkochten voor klanten

Onlangs hebben wij klanten geholpen met de aankoop van de volgende auto’s: Audi A6 3.0 Bi-TDI, Audi A6 3.0 TDI, Volvo V60, Volvo XC60, BMW 550, BMW530, VW EOS 3.2 V6. Hieronder ziet u enkele foto’s.

Waarom van Kasteren Auto’s?

Bij van Kasteren Auto’s werken we uitsluitend op afspraak. Hierdoor hebben wij alle tijd voor onze klanten en kunt u rekenen op onze persoonlijke service.

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van Volkswagens. Zo hebben wij altijd een ruim aanbod VW Polo’s en VW Golfs. Maar ook voor auto’s van andere merken bent u bij ons aan het juiste adres.

Omdat nu eenmaal niet iedereen overdag naar een auto kan komen kijken, bent u bij ons ook ’s avonds of in het weekend welkom. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Soms heeft u snel een nieuwe auto nodig. Bij van Kasteren Auto’s vindt u altijd voldoende auto’s op voorraad. Deze kunt u meestal dezelfde dag nog meenemen.

Een nieuwe auto kopen is niet zomaar iets. Soms neemt u hiervoor liever de tijd. Bij ons is een afspraak dan ook altijd geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Klanten over ons

Simon kocht in opdracht een VW Eos voor mij in. Ik ben zeer tevreden over de auto én de service van van Kasteren Auto’s. Aanrader!

Jan, Eindhoven

Onlangs kocht Simon voor mij een nieuwe Volvo V60. Wat een top auto! Simon verzorgde de volledige aankoop, keuring en overschrijving.

Johan, Utrecht