Loading...
Contact 2019-08-25T14:44:59+00:00

Neem contact met ons op

Omdat wij het belangrijk vinden om u van voldoende informatie en advies te voorzien, werken wij uitsluitend op afspraak. Zo weet u zeker dat u alle tijd en ruimte krijgt om uw mogelijke nieuwe auto te bekijken én een proefritje te maken. En hebben wij alle tijd om uw vragen te beantwoorden als u deze nog heeft. Heeft u een  tweedehands auto gezien in ons aanbod die u wilt komen bekijken? Of wilt u langskomen om de mogelijkheden voor een auto op bestelling te bespreken? Neem dan direct contact met ons op via 06 53 22 08 55 of stuur een e-mail naar vankasterenauto’s@hotmail.com.

Adres

Hoogeloonsedijk 10-7
5507 RM Veldhoven
Nederland

(uitsluitend te bezoeken op afspraak)

Onze locatie

Waarom van Kasteren Auto’s?

Bij van Kasteren Auto’s werken we uitsluitend op afspraak. Hierdoor hebben wij alle tijd voor onze klanten en kunt u rekenen op onze persoonlijke service.

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van Volkswagens. Zo hebben wij altijd een ruim aanbod VW Polo’s en Golfs. Maar ook voor auto’s van andere merken bent u bij ons aan het juiste adres.

Omdat nu eenmaal niet iedereen overdag naar een auto kan komen kijken, bent u bij ons ook ’s avonds of in het weekend welkom. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Soms heeft u snel een nieuwe auto nodig. Bij van Kasteren Auto’s vindt u altijd voldoende auto’s op voorraad. Deze kunt u meestal dezelfde dag nog meenemen.

Een nieuwe auto kopen is niet zomaar iets. Soms neemt u hiervoor liever de tijd. Bij ons is een afspraak dan ook altijd geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Onze merken